Modet att misslyckas

Vikhög 056Jag har ingen utbildning i att skriva nyhetsbrev, eller inspirationsbrev som jag valt att kalla det. Jag har en sjukgymnastutbildning där vi fick lära oss en hel del om hur kroppen fungerar och olika tänkbara åtgärder när kroppen eller själen inte är i balans. Men att presentera min kunskap på ett kortfattat och tilltalande sätt, det fick jag aldrig lära mig. Inte heller något om tekniken som skulle underlätta processen. Men för några år sedan lovade jag mig själv att våga mer. Att prova saker som verkar roligt o berikande men som jag faktiskt inte vet på förhand om jag kommer klara av. Spännande, utmanande saker som jag inte har något facit på.

Utmaningar kan vara stora och små, påverka det lilla i vardagen eller Ditt liv i stort. Det alla utmaningar har gemensamt är att det svåraste oftast är att ta sig till startlinjen. Oavsett om det gäller att byta jobb, förändra en relation, komma i-gång och träna eller börja prioritera Din hälsa på något annat sätt. I mitt fall pågår en utmaning att skriva bra o läsvärda inspirationsbrev. För att vara helt ärlig så var vägen till den tekniska startlinjen så svettig att själv innehållet kanske inte blev det bästa i mitt första brev. Men jag vågade trycka på sändknappen.
För mig är modet att misslyckas första steget till att lyckas och till att nå riktigt långt. För vågar Du aldrig prova är det svårt att utvecklas. Jag tror att de tillfällen vi vågar, men av någon anledning inte når hela vägen, ger oss så mycket värdefull kunskap och erfarenhet att det är värt det. För när vi inte känner mod och vågar leva som vi vill – hur mår vi då? Det är också viktigt att ha modet att se sina egna framsteg, oavsett hur små eller stora de är.

Mod kan innebära många olika saker. Vad innebär mod för just Dig? Mod kan vara att offentligt dela med sig av ett tabubelagt ämne för att kunna hjälpa andra. Det gjorde Martina. Hon blev urininkontinent i samband med sin första förlossning. Först efter sju år fick hon hjälp.

Läs hennes uppskattade berättelse här

Martina hade behov av en operation. För andra kan det hjälpa med traditionell bäckenbottenträning eller Body Awareness, som ökar kontakten, samspelet och automatiseringen av muskulaturen i bäckenbotten.

Mitt inspirationsbrevet får alla som är eller har varit kund hos Heiman & Co eller på annat sätt visat intresse för våra aktiviteter för Kropp & Själ. Börja prenumerera så missar Du inget som händer hos oss. Du kommer också att få tips och inspiration hur Du kan öka Ditt välbefinnande – nu och i framtiden. Hållbar hälsa helt enkelt.
Du är varmt välkommen att återkoppla hur jag kan utveckla mina inspirationsbrev för att Du ska finna dem intressanta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.