Body Awareness – Boosta Dig själv

bryggvattenBody Awareness – Boosta Dig Själv

Med fokus på andning, närvaro och helhet blandar vi meditation, lågintensiv stabiliserande träning, teori och praktik. Släpp spänningarna och få ny energi.

Den här är kursen för Dig som bestämt Dig för att Du är viktig. Genom att ägna en liten stund åt Dig själv får Du här ett verktyg att klara av vardagspusslet lite lättare.

Body Awareness ger oss ett andningshål i tillvaron. Där kan vi frigöra oss från onödiga spänningar och få tillgång till vår energi, bli lite piggare. Du kommer inte att bli svettig men kan få träningsvärk eftersom vi stärker flera viktiga muskler i kroppen som kanske inte tränas tillräckligt i vanliga fall.

Vi lägger mycket fokus på medveten närvaro och andning. Därigenom når vi avslappning, kommer ner i varv och släpper dagens stress. En kort stunds enklare meditation ingår i varje pass.

Våra kunder har upptäckt nyttan av att träna Body Awareness, men många upplever att det tar några gånger att komma in i metoden.

För närvarande erbjuder vi inga öppna grupper men finns möjlighet att boka ett privat event där vi kommer överens om ett passande datum.

Sagt om kursen:

Underbart har det varit!!! Tycker att alla som uppskattar att hitta en bit av sitt bästa jag ska komma till Anna! 

Tack finaste Anna för en utmanande, lärorik och underbar kurs! Jag andas!!!!

Bra med de teoretiska inslagen som ger eftertanke.

Var rädd för en massa hockuspockus, men det var det inte! Kändes seriöst.

Jag har lärt mig att avsätta tid till mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.